![]() |
Adedi: | Pazarlık edilebilir |
Price: | pazarlık edilebilir |
Ödeme Şartları: | TT |
Ürün, olağanüstü esnekliği ve dayanıklılığı ile bilinen yüksek kaliteli metal malzemeden üretilen üstün boru hattı bağlantı bileşeni.Özel dalgalanmış yapısı mükemmel gerilme ve bükme kabiliyetini sağlar, sıvı ve gaz iletim sistemleri, iplikleme sistemleri ve titreşim emilimini ve termal genişleme ve daralma telafiini gerektiren uygulamalar için çok yönlü bir seçim haline getirir.
Hortum, benzersiz dalgalanmış tasarımı nedeniyle son derece yüksek esneklik ve esneklik ile donatılmıştır.
Yüksek kaliteli metal malzemeden yapılmış, yüksek çalışma basıncına dayanabilen, güvenlik ve istikrarı sağlayan.
Çeşitli aşındırıcı ortamlara ve yüksek sıcaklık ortamlarına etkili bir şekilde direnir ve böylece kullanım ömrünü uzatır.
Gömlek yapısı, sistem titreşimlerini etkili bir şekilde emiyor ve gürültüyü azaltıyor.
Farklı uygulama senaryolarının bağlantı ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli uç bağlantı yöntemleri, örneğin flanslar, iplikler, hızlı bağlamalar vb. mevcuttur.
Tüp | AISI 316 L / 304 / T321 |
Etkinlik bükme | 10°-30° |
Sertifikalar | UL Listesi, FM Onaylı |
Uygulama | Elektrik Kablosu Tel Koruması |
İç çekirdek | Metal |
Flanş Standartı | DIN ANSI JIS EN GB/T |
Türü | Esnek Kanal |
Hortum Türü | Dalgalanmış metal hortum |
Baş Kod | Yuvarlak |
Bağlantı | Flanş |
Endüstriyel Alan:Sıvı iletim, kimya, petrol ve diğerleri gibi çeşitli endüstrilerde süreç güvenliğini garanti etmek için hayati bir rol oynar.
Gıda İşleme:Gıda işleminde sıvı iletimi, gıda sınıfı malzemelerin taşınması, hijyenin korunması ve güvenlik standartlarının sağlanması için gereklidir.
Tıbbi ekipman:Tıbbi süreçlerin güvenliğini ve verimliliğini korumak için tıbbi ekipmanlarda gazların ve sıvıların güvenli aktarımı kritik önem taşır.
Ürün Adı: Esnek Metal Kanal
Açıklama: Esnek Metal Hattı, çeşitli endüstriyel ve ticari uygulamalarda elektrik tellerinin ve kablolarının korunması için tasarlanmıştır.
Paketleme: Her esnek metal boru, nakliye sırasında hasar görmemek için koruyucu bir ambalajla dikkatlice sarılır.
Nakliye: Siparişinizin hızlı ve güvenli bir şekilde gönderilmesini sağlıyoruz.
S: Esnek Metal Kanal ürünü nerede üretiliyor?
A: Esnek Metal Kanal ürünü Hebei, Çin'de üretiliyor.
S: Esnek Metal Kanal ürününün hangi sertifikası var?
A: Esnek Metal Kanal ürünü ISO9001 sertifikalıdır.
S: Esnek Metal Hattı ürünü için asgari sipariş miktarı nedir?
A: Esnek Metal Kanal ürünü için asgari sipariş miktarı müzakere edilebilir.
S: Esnek Metal Kanal ürünü için fiyatlandırma ve ambalaj ayrıntıları nasıl belirlenir?
A: Esnek Metal Kanal ürünü için fiyatlandırma ve ambalaj ayrıntıları müzakere edilebilir ve müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir.
S: Esnek Metal Kanal ürünü için teslimat süresi ve ödeme şartları nelerdir?
A: Esnek Metal Kanal ürünü için teslimat süresi 15-30 iş günüdür ve ödeme şartları TT (Telegrafik Transfer) dir.